tag:blogger.com,1999:blog-7223920626261278580.post9054043903310418007..comments2023-10-14T18:47:42.171+03:00Comments on Danna's Blog: Placintă cu Brânză de Vaci si Stafidedanahttp://www.blogger.com/profile/14386792552744788312noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7223920626261278580.post-60302919112109968622011-06-02T23:33:43.588+03:002011-06-02T23:33:43.588+03:00@anonim..Nu stiu ce aparat as putea folosi pentru ...@anonim..Nu stiu ce aparat as putea folosi pentru taierea aluatului in aceasta forma,si nu mi-as permite sa spun si sa explic altceva decat am facut cu adevarat..Este foarte important sa intinzi aluatul si sa-l tai,pe masa de lucru..NU dupa ce ai pus-o peste branza..Trebuie intinsa uniform dupa ce ai taiat..apoi o asezi peste branza..Recunosc aceasta reteta e realizata la inceputurile blogului,si nu fotografiam si-n timpul pregatirii retetelor..Cred ca am s-o refac cu mai multe detalii..<br />Eu zic sa incerci...trebuie sa iasa,chiar daca nu din prima..intinzi din nou aluatul si repeti "operatiunea"..<br />Iti multumesc pentru vizita,si te mai astept!!<br />O seara frumoasa!danahttps://www.blogger.com/profile/14386792552744788312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7223920626261278580.post-35085056262002775182011-06-02T18:44:06.001+03:002011-06-02T18:44:06.001+03:00Reteta este deosebita.Dar am o intrebare,foaia de ...Reteta este deosebita.Dar am o intrebare,foaia de deasupra sigur nu ai modelat-o cu aparatul?Intreb,ca sa stiu daca e cazul sa ma incumet a executa sau nu. Astept un raspuns.Multumesc!Anonymousnoreply@blogger.com