11 mai 2010

Frigarui cu Garnitura de Cartofi




Avem nevoie de urmatoarele:
-500 gr carne pui , porc sau manzat
-2 cepe
-2 buc. ardei gras de preferinta rosu sau verde
-5 linguri ulei de masline
-zeama de la o lamaie
-sare,piper,praf de usturoi,oregano,busuioc,rozmarin,curry.

Mod de preparare:
Carnea se spala bine ,se taie cuburi..Intr-un bol punem carnea,adaugam uleiul de masline,zeama de lamaie...si condimentele...se amesteca bine si se lasa o ora la frigider...

Ceapa si ardeii se spala si se taie bucati egale cu cele taiate si la carne.
Betele pt frigarui se pun in apa..pt 20 minute.

Se scoate carnea din frigider,si incepem sa pregatim frigaruile...asadar..punem o bucata de carne,una de ceapa..si una de ardei...si tot asa...continuam cu..carne,ceapa,ardei...

Se pun pe gratar...intorcandu-le pe ambele parti...
De data asta le-am servit cu cartofi prajiti..

2 comentarii: