-500 gr zmeura
-150 gr zahar pudra
-1 iaurt simplu (200-300 gr)(am folosit Napolact)
-2 albusuri
-200 gr smantana.
Mod de preparare:
Spalam bine zmeura ...
Adaugam zaharul pudra..
Se pune in blender,mixand foarte bine..
Treptat adaugam iaurtul si smantana..
Separat batem albusurile pe baie de abur,dupa care le adaugam compozitiei de zmeura..,amestecandu-se bine pana la incorporarea totala..
Se pune vasul la congelator,se scoate din cand in cand la interval de 30-50 minute..si se mai mixeaza..(asta in lipsa unei masini de inghetata)..repetand operatiunea de 4-5 ori..
Se serveste cu topping sau asa pur si simplu....:)..este delicioasa si foarte,foarte aromata..
Ce bun trebuie sa fie. Zmeura e speciala. pup!
RăspundețiȘtergereEste foarte buna,mai ales in zilele calduroase si nu numai...:).Multumesc de vizita....
RăspundețiȘtergerePup si eu..
O seara frumoasa!!
Delicioasa!
RăspundețiȘtergereEste Livia,ai dreptate..:))..Iti multumesc de vizita..
RăspundețiȘtergereWeekend placut!!
Delicioasa...cu o culoare superba!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ionela..:)
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa!!