-1 punga paste (ce forme preferati)
-200 gr nuca macinata
-razatura unei lamai
-2 plicuri zahar vanilat
-100 gr zahar tos
-100 gr unt sau margarina( daca le faceti de post ).
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare,respectand timpul de fierbere mentionat pe pachet..Dupa fierbere,se pun intr-o sita ,se trec printr-un jet de apa rece..
Intr-un vas sau tigaie de teflon,se topeste untul ,adaugam pastele,le amestecam bine...adaugam zaharul si zaharul vanilat,apoi nuca macinata si razatura de lamaie..,continuand sa amestecam ...pana la incorporarea totala a ingredientelor..Se mai lasa pe foc 2 -3 minute..apoi se servesc..
Sunt delicioase si foarte aromate....mie imi aduce aminte de copilarie...era unu din deserturile rapide preferate...:)
Imi plac mult aceste paste cu nuca si sunt si foarte bune!
RăspundețiȘtergere