4 mai 2010

MiniPizza cu Sunca si Cascaval


Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
ALUAT PIZZA:
-200 ml apa calduta
-1 cub drojdie de bere
-300 gr faina
-3 linguri ulei
-putina sare
-condimente pt pizza
Se prepara aluatul dupa metoda clasica,respectiv....se pune apa calduta in care se dizolva drojdia ,intr-un vas.. adaugam uleiul si condimentele,apoi continuam cu faina treaptat pana la incorporarea totala...sau pana obtinem un aluat ce se dezlipeste de pe peretii vasului...lasandu-l mai apoi la crescut 40-50 minute.
In acest timp,pregatim ingredientele ce o sa vina peste blat ...le tocam marunt.
UMPLUTURA:
-300 gr Sunca Presata
-200 gr Cascaval
-200 Sos de Rosii.
-1 ou cu putin lapte pt uns pe deasupra.
Dupa ce aluatul e gata dospit...se intinde pe masa de lucru,presarata cu faina...se pune sosul de rosii....apoi sunca presata taiata fasii...apoi cascavalul ras...se mai pot pune  ciuperci,ardei si ce mai vreti voi...(a iesit si-o rima...:))...)
Se ruleaza...si se taie fasii de 2-3 cm...
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt....,iar inainte de a introduce la cuptor,se unge cu ou pe deasupra,dandu-se la cuptor la foc moderat...

4 comentarii:

  1. Multumesc Geta...sunt simplu de pregatit...,si sunt tare gustoase si pufoase..
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat arata de bine sunt convinsa ca este si tare buna.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost Maria,tare bune..:)
    O zi frumoasa si tie..!

    RăspundețiȘtergere