Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
ALUAT PIZZA:
-200 ml apa calduta
-1 cub drojdie de bere
-300 gr faina
-3 linguri ulei
-putina sare
-condimente pt pizza
Se prepara aluatul dupa metoda clasica,respectiv....se pune apa calduta in care se dizolva drojdia ,intr-un vas.. adaugam uleiul si condimentele,apoi continuam cu faina treaptat pana la incorporarea totala...sau pana obtinem un aluat ce se dezlipeste de pe peretii vasului...lasandu-l mai apoi la crescut 40-50 minute.
In acest timp,pregatim ingredientele ce o sa vina peste blat ...le tocam marunt.
UMPLUTURA:
-300 gr Sunca Presata
-200 gr Cascaval
-200 Sos de Rosii.
-1 ou cu putin lapte pt uns pe deasupra.
Dupa ce aluatul e gata dospit...se intinde pe masa de lucru,presarata cu faina...se pune sosul de rosii....apoi sunca presata taiata fasii...apoi cascavalul ras...se mai pot pune ciuperci,ardei si ce mai vreti voi...(a iesit si-o rima...:))...)
Se ruleaza...si se taie fasii de 2-3 cm...
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt....,iar inainte de a introduce la cuptor,se unge cu ou pe deasupra,dandu-se la cuptor la foc moderat...
tare bine arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Geta...sunt simplu de pregatit...,si sunt tare gustoase si pufoase..
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!
La cat arata de bine sunt convinsa ca este si tare buna.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Au fost Maria,tare bune..:)
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa si tie..!