Avem nevoie de:
-3 albusuri
-6 linguri zahar
-6 linguri apa
Batem albusurile bine cu apa...cand sunt batute tare...adaugam treptat zaharul,continuand sa mixam pana nu se mai simt cristalele de zahar,iar suprafata devine lucioasa .
Cand blatul cu fructe este pe jumatate copt,scoatem tava si intindem bezeaua pe toata suprafata tavii.
Facem diverse forme cu lingura...:)
Se da tava la cuptor pentru inca 10-15 minute (in functie de cuptor),bezeaua devine aurie.
Cand se raceste,se portioneaza...,iar acele mici "perle" formate in bezea imi plac enorm...:)
Este foarte delicioasa,pufoasa si rapid de pregatit...am facut-o de doua ori pana acum...si pana s-or termina prunele,cred ca am s-o mai fac..:)
Super!!! reţete
RăspundețiȘtergereSalut, te-ar interesa un schimb de link ?
blogul meu http://retetalareteta.blogspot.com
titlu : Reteta la reteta