20 mai 2010

Rulada cu Branza si Jambon


Pentru Rulada avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
-3 oua mari..sau 4 mici
-1 ceapa verde
-1 lingura faina
-3 linguri lapte
-sare,piper..patrunjel si marar verde

Pentru Umplutura avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
-200 gr file jambon
-200 gr branza telemea
-50 gr unt

Mod de preparare:
Pregatim rulada...batem oualele cu sare si piper..spalam bine ceapa verde si o tocam marunt..dupa care o adaugam in oua...mai punem patrunjelul si mararul verde tocat marunt...,urmeaza sa punem si laptele,iar in cele din urma adaugam lingura de faina..batem bine cu telul...si intr-o forma tapetata cu hartie de copt..turnam compozitia...si o dam la cuptor,pana devine rumena...eu de data asta...am pus-o intr-o tigaie mare de teflon,...fara niciun pic de grasime,a iesit super buna....:)
Intre timp,cat rulada se coace...pregatim umplutura
Dam branza pe razatoare..
Fileurile de Jambon le taiem fasii...
Branza o amestecam cu untul...si cu fasiile de jambon...
Cand rulada este gata,intindem compozitia de branza si jambon..si rulam...o decoram dupa preferinta...
Se da la frigider,dupa care se portioneaza...
Este foarte delicioasa...mai ales alaturi de o salata din rosii si castraveti...:))..si nu numai...

Un comentariu: