7 octombrie 2010

Pastrav in crusta de alune


 
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
-1 kg. pastrav
-2 oua
-250 gr alune
-100 gr faina
-sare,piper alb
-condimente pentru peste
-ulei pentru prajit.

Mod de preparare:
Pestele se spala...se curata,se sterge bine cu hartie absorbanta,se condimenteaza si pe o parte si pe alta.
Alunele se maruntesc,ouale se bat cu sare si piper.
Bucatile de pastrav se dau prin faina,ou..si in cele din urma prin alune...
Se pun la prajit in ulei incins.
Se intorc pe ambele parti,pana se rumenesc bine...
 
Este un preparat delicios si rapid de pregatit.

5 comentarii:

  1. Ce bun trebuie sa fie.........mmm.
    O sera frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohh da, Maria...e delicios,alunele ii dau un gust deosebit..
    Weekend placut!..iti multumesc pentru vizita..

    RăspundețiȘtergere
  3. Este Sara..:)..iti multumesc frumos pentru vizita..
    Te pup,
    Un sfarsit de saptamana minunat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna.

    Sunt Cornelia si as vrea sa te rog daca esti dispus/a sa faci un schimb de linkuri cu siteul meu despre Rodie. Voi incerca sa acopar tot ce se poate despre fructul Rodiei.

    Siteul se afla aici http://www.rodie.info/

    Ma poti contacta folosind pagina de contact de pe site.

    Astept un raspuns.
    Multumesc pentru timpul acordat.

    RăspundețiȘtergere