5 aprilie 2011

Fusilli cu Pui si Ciuperci


Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
-1 pachet, paste Fusilli
-400 gr piept pui
-300 gr ciuperci proaspete sau 1 cutie ciuperci conservate
-4 catei usturoi
-1/2 ardei gras
-2 rosii
-50 ml ulei masline
-1 pahar vin alb(150 ml)
-sare,condimente pentru paste.
-100 gr parmezan(optional)

Mod de preparare:
Pastele se pun le fiert in apa cu sare,conform indicatiilor de pe pachet ..
Pieptul de pui se spala,se taie fasii subtiri..
Ciupercile se spala.. se taie si ele fasii...usturoiul se toaca marunt..,iar rosiile si ardeii se taie cuburi..
 Punem uleiul de masline la incins...adaugam pieptul de pui...lasam sa se rumeneasca putin..
Adaugam usturoiul si ciupercile...
Lasam sa se prajeasca si ele putin...
Adaugam rosiile si ardeii,condimentam dupa gust...
Adaugam si paharul de vin alb...,lasand mai apoi sa fiarba 10-15 minute...
Dupa trecerea timpului de fierbere al pastelor...scurgem apa...si le trecem printr-un jet de apa rece..
Se aseaza amestecul de ciuperci/pui...peste paste...se decoreaza dupa preferinta..,iar deasupra se pune parmezan...daca va place..in aceasta combinatie..:)
 

3 comentarii: