6 noiembrie 2011

Tarta cu Branza si Sunca

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
-1 foaie aluat foietaj sau aluat de tarta .
-200 gr sunca 
-200 gr telemea de oaie
-200 gr cascaval ras
- 2 oua
-100 gr smantana
-sare si piper alb
-marar verde (optional)
-cateva rosii cherry
Mod de preparare:
Este o tarta foarte simpla si rapid de pregatit datorita faptului ca aluatul este gata preparat..:D..,puteti opta si pentru aluatul de tarta,dar foietajul ii da un gust deosebit...:))
Pregatim umplutura  dupa cum urmeaza:...Intr-un bol dam branza pe razatoarea mare,sunca o taiem fasii,adaugam cascavalul ras(punem deoparte putin cascaval ras pentru deasupra),ouale,smantana,sarea si piperul si in cele din urma mararul...Le amestecam bine ,lasam bolul la frigider pana pregatim forma si decupam foietajul..
Asezam foietajul in forma,intepam cu furculita...si turnam compozitia peste aluat...O decoram dupa preferinta ,iar in locurile ramase libere,neacoperite de decor...punem cascaval ras..
Dam forma la cuptor (incins in prealabil...),la foc moderat pentru 30-40 minute pana se rumeneste deasupra..
Se serveste calda sau rece.....:)
Va doresc o saptamana frumoasa!!

3 comentarii:

  1. Multumesc felis..:)
    te pup,
    O saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te invit cu mare drag sa participi la concursul organizat pe blogul meu !
    http://bucatepealese.blogspot.com/2011/11/concurs-culinar.html

    RăspundețiȘtergere