13 mai 2009

Ciuperci umplute la cuptor.(bufet suedez).






Ingrediente:

1/2 kg ciuperci

100 gr sunca york..(sau orice alt fel de sunca)

1 ceapa

patrunjel si marar verde(merge si cel uscat la plic)

100 ml ulei

100 gr cascaval.

Mod de preparare:

Spalam si curatam bine ciupercile,le taiem coditele..si le punem intr-o tava uscata la cuptor...le lasam acolo 10-15 min,la foc moderat...intre timp pregatim umplutura,astfel:
Coditele ciupercilor le tocam marunt,la fel procedam si cu sunca si ceapa.



Intr-o tigaie punem uleiul si apoi toate aceste ingrediente taiate marunt,le calim..,iar la sfarsit punem verdeata taiata.



Scoatem tava din cuptor..si umplem fiecare palarioara cu aceaste componente calite in ulei...le punem din nou la cuptor pt vreo 10 minute.



scoatem din nou tava din cuptor si deasupra fiecareia punem o felie de cascaval,o dam din nou la cuptor pt 10 minute.






Daca va plac reci..puteti folosi sosul tartar...cu smanatana(pregatit la oua umplute,reteta anterioara)...,este un deliciu!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu