13 mai 2009

Pizza Prosciutto





ALUATUL


  • faina 300 g






  • ulei 60 g






  • lapte 200 ml






  • drojdie de bere 15 g






  • sare



  • UMPLUTURA







  • svaiter ras 200 g






  • sunca presata 150 g,masline cateva bucati






  • ciuperci (conserva) 75 g ,ardei gras 1 bucata






  • cimbru 1/2 fir






  • ulei 30 g






  • piper













  • Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca,






  • se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou,






  • se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei.






  • Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras,






  • carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi, cimbru,






  • ciupercile taiate felii si piper. Se lasa sa creasca 30 min., se da tava






  • la cuptor si se coace la un foc potrivit. Se consuma calda.
  • Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu