18 august 2009

Flowers again..:)

A venit si randul.. Hibiscusului, Crizantemelor,Asterului(ochiul boului),,Craitelor..sa infloreasca,pe langa Dalii..care le-am tot fotografiat,ele sunt tot timpul inflorite.:)









7 comentarii:

  1. Frumoase toate,mai ales crăiţele si daliile.Dar unde-s magnoliile??

    RăspundețiȘtergere
  2. Primele 2 foto...cele mov..intradevar este mica tufa...e primul ei an cand infloreste..

    RăspundețiȘtergere
  3. Magnolia infloreste primavara devreme(intai infloreste si apoi face frunze).In primele fotografii ai o tufa de Hibiscus siriacus sau Zamosita de Siria.Creste ca tufa distincta sau poate fi folosit ca si gard viu.Si este ruda buna cu trandafirul japonez sau chinezesc pe care il crestem in casa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aha ..inseamna ca am facut o mare confuzie..iti multumesc..o sa modific...denumirea...,sincer..nu am avut pana acum...seamana frunzele perfect cu cele ale trandafirului japonez,ce-l avem in casa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana, asa este, seamana cu trandafirul japonez, dar nu este. Acest Hibiscus este un arbust ce poate fi folosit ca gard viu. Poate fi mov, alb sau galben. Constantin are dreptate! :) La mine pe blog gasesti o alta fotografie a unui Hibiscus, recent "prins" in Turda.

    Daliile sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci el..trebuie sa fie..bine ca pun poze cu ele...asa, mai stiu si eu ce specii sunt..:D
    Mai am o tufa cu niste flori superbe si mirositoare,seara...o sa revin cu un post...cu titlul..."recunoasteti planta"?!..:))..din seria..."recunoasteti personajul"..:))Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere