- 1 pachet aluat foietaj
-200 gr branza telemea sau burduf
-100 gr cascaval
-2 oua(unu pt compozitie,si celalalt pt uns pe deasupra)
Se pune aluatul la decongelat,la temperatura camerei...
Branza telemea se da pe razatoare...la fel procedam si cu..cascavalul,le amestecam impreuna,dupa care adaugam si oul batut...,si mixam bine...pt omogenizare...,putem adauga si marar...(optional)..
Cand aluatul este gata dezghetat....il intindem pe blatul de lucru,dupa ce in prealabil l-am presarat cu faina...
Taiem patrate...punem pe fiecare ,compozitia de branza...,puteti sa le faceti triunghiuri..sau dreptunghiuri...
Pe laturi apasam cu furculita..pt a nu se desprinde la copt..
Intr-o tava tapetata cu hartie pt copt....se aseaza trigoanele...
Se dau cu ou pe deasupra si se coc la foc moderat..pana devin aurii...
Sunt foarte rapid de pregatit...si foarte gustoase..noua ne plac foarte mult...:)
Rapid de facut si gustoase ! Si la noi in casa dispar imediat...
RăspundețiȘtergereo zi buna!
Daaaa..Nicoleta..dispar inainte de a se raci...:))..de fapt ,calde sunt excelente...:)
RăspundețiȘtergereWeekend placut!!