24 octombrie 2011

Frigarui din Pui si Bacon


Avem nevoie de:
-1 bucata mare piept pui
-200 gr bacon crud-uscat
-2 linguri sos de soia
-3 linguri ulei masline
-2 linguri zeama de lamaie
-sare,piper alb,oregano,busuioc,chili 
-1 gogosar
-cateva bete de frigarui
Mod de preparare:
Se spala  pieptul de pui,se portioneaza in cuburi potrivite ,atat cat este posibil sa fie egale,se pun intr-un bol si adaugam uleiul de masline,sosul de soia si celelalte condimente,amestecam bine..lasand bolul la frigider cateva ore..(3-4) ,depinde de cat timp dispuneti...se poate si mai putin..:)
Dupa care invelim fiecare bucata de piept de pui in bacon..
Betele de frigarui se lasa in apa rece cateva minute...,iar apoi infigem fiecare rulou ..,in capete punem cate o bucata de gogosar...
Se incinge grill-ul...prajim frigaruile pe toate partile,pana cand se rumenesc bine..
Se servesc ca atare..sau alaturi de garnitura si salata..
Noi le-am servit alaturi de o delicioasa Tortilla 
 Si binenteles nelipsitul de acum...:)..Ketchup picant
 O saptamana frumoasa in continuare!!

4 comentarii: