28 noiembrie 2009

Pangasius pane cu cartofi condimentati.

Este un preparat delicios,...si aleg sa-l pregatesc de fiecare data,cand nu e chef si timp prea mult de bucatarit...:D


Pt Pangasius Pane, avem nevoie de :
-500 gr file Pangasius
-2 oua
-1oo gr faina
-100 gr pesmet
-200 ml ulei
-condimente pt peste
-sare.

Se spala fileurile de Pangasius,se pun pe o hartie absorbanta,si pe-o parte si pe alta,sa fie complet uscate, punem condimentele pe ambele parti,apoi le dam prin faina,oua si pesmet si le prajim in ulei.


Pt Cartofi condimentati la cuptor avem nevoie de:

-500 gr cartofi
-100 ml ulei de masline
-piper alb,boia de ardei,curry,sare.

Se curata cartofii ,se spala bine si se taie sferturi....,intr-un vas termorezistent punem cartofii,uleiul de masline si condimentele...si ii amestecam bine,astfel incat toti cartofii sa fie condimentati,ii dam la cuptor, acoperiti ...,iar cand sunt aproape copti,luam folia sau capacul si mai lasam 15 minute la cuptor ,descoperiti(pt acea crusta aurie).

Acest preparat se poate servi si cu sos de marar,reteta o gasiti aici


Cam asta e tot..:)..decoram dupa preferinta,eu sosul l-am pus intr-o jumatate de lamaie,scobita..:D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu