MERE-2,5 KG
ZAHAR-350 GR
SCORTISOARA-10 GR
ZAHAR PUDRA-150GR
ZAHAR VANILINAT-1 PLIC
SARE
ALUAT CONGELAT FOIETAJ..-2 PACHETE
MOD DE PREPARARE:
CURATAM MERELE DE COAJA,SE DAU PE RAZATOARE,(SAU CU RAZATOAREA CEA MICA LA ROBOTUL DE BUCATARIE),SE AMESTECA CU PESMET,SCORTISOARA,ZAHAR TOS SI ZAHAR VANILINAT.
LASAM ALUATUL SA SE DECONGELEZE LA TEMPERATURA CAMEREI...APOI INTINDEM FOI...DE MARIME POTRIVITA..PE CARE PRESARAM COMPOZITIA DE MERE,DOAR PE JUMATATE DIN ACEASTA FOAIE,SE RULEAZA FOAIA INCEPAND DIN PARTEA PE CARE S-A PUS UMPLUTURA.SE TAIE IN BUCATI DE MARIMEA TAVILOR,SE ASEAZA IN TAVI,SE UNG PE DESUPRA CU ULEI SI SE COC IN CUPTOR LA FOC DOMOL.DUPA CE S-AU COPT,SE TAIE IN PORTII SI SE PRESARA CU ZAHAR VANILAT.
POFTA BUNA!
UN DESERT RAPID....SI GUSTOS...!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu